Verkooppunten

Ik wil een pakketje kopen 

Een pakketje met 6 postkaartjes kost 6 euro.  Het project ‘Altijd lente na de winter’ is een proefproject. Niet alle boekhandels ‘durven’ het aan om een nog niet beproefd concept aan te kopen. Dat maakt de kaartjes behoorlijk exclusief. Op enkele dappere pioniersplaatsen kan je ze vinden. Jij kan mee zorgen dat de kaartjes meer verspreid worden door in boekhandels te polsen of zij ze aanbieden. Als de vraag er is, volgt het aanbod. We hopen ook dat psychiatrische centra ze zullen aanbieden, zodat mensen zelf even daar binnenlopen om een kaartje te kopen, de drempel overschrijden waar zovelen weigerachtig tegenover staan. Hier vind je al een, voorlopig overzicht van onze pioniers. Hopelijk worden ze verder aangevuld.

In België

Tijdens alle voorstellingen van Te Gek!? 

In het psychiatrisch centrum Sint Hieronymus in Sint-Niklaas.

Bij vzw Kaos en PSC Elsene

In Nederland

Op de webshop van Psychosenet.

Bij Astare in Utrecht.

In The Living Museum in Bennebroek.

Ik wil meer dan 20 pakketjes kopen én zelf verkopen

Ben je een winkel,  een organisatie of ziekenhuis en wil je zelf pakketjes verkopen, dan kan je die bestellen via besteldienst@wpg.be. Vermeld het adres Brenda.froyen@gmail.com in CC zodat jouw organisatie ook een plekje krijgt op deze site als verkooppunt.

Bij aankoop van 20 pakketjes krijg je 40% korting op de aankoopprijs. De pakketjes worden individueel verkocht aan 6 euro. Dat wil zeggen dat je ‘winst’ hebt. We roepen op om die ‘winst’ opnieuw in te zetten om stigmadoorbrekende projecten verder te realiseren, of patiënten in de bloemetjes te zetten, bloemenzaad te kopen om de lente te laten zien. Jouw inzet wordt in beeld gebracht op de pagina op deze website ‘In de bloemetjes’.